Rövid bemutatkozás

Szia!

Györki Erika vagyok, a Gasztro Bicikli brand alapítója, Sárospatakon élek. Ha úgy döntesz, hogy szeretnél részese lenni mindannak a jónak, amit a Zemplénben történő mozgás, a gasztronómia és a társaságban töltött idő nyújthat a számodra, akkor bizonyos, hogy lesz szerencsénk személyesen is találkozni,

de addig is néhány szó rólam

A mozgás, a sport életem szerves része. Már gyerekként sokat sportoltam, úsztam, szertornáztam, kézilabdáztam, később pedig aranyjelvényes atlétaként képviseltem iskolámat.

Napjainkban testnevelés szakos középiskolai tanárként tevékenykedem, aerobik órákat: fitball-, step- és gerinctréninget, Pilatest, valamint Nordic Walking foglalkozásokat tartok.

Gasztro túrákat immáron 15 éve szervezek, akkoriban a szónak még divatja sem volt, én pedig az eltelt 15 év alatt sem fogytam ki az öteletekből, hiszen mozgásra, a minőségi gasztronómiára és a jókedvre mindig szükség van az életünkben.

Gyere és tarts velünk a programjainkon te is!

Mozgás és sok-sok élmény...

Térségünk, a Zemplén rendkívül sok rejtett látnivalót és különleges élményt rejt, mellyel csodás és maradandó élményt tudunk szerezni az ide látogatóknak. Szervezésem során első perctől ötvöztem a mozgásélményt a látnivalók megtekintésével, de azt hiszem teljesen természetes, hogy aki fizikailag teljesít, annak a legpazarabb ellátást igyekszünk biztosítani, hogy íz-élménye is visszacsábítsa őt a későbbiekben környékünkre.